Video: Ria

Ria uit een klein Brabants dorp raakt in 1970 ongetrouwd zwanger. Ze wordt door haar omgeving gedwongen het kindje, na de geboorte, af te staan.

Video's


Video's

Achtergrondinformatie

Reacties

Er zijn al 3 reacties

Paulien Brauer
06 jan 14:15
Hallo Ria

Geweldig knap van je dat je dat nu naar buiten hebt kunnen brengen.
Hopelijk kun je hier veel lotgenoten mee helpen en ondersteunen.

Succes en de groetjes.

Paulien.
 
leny peters
31 jul 22:38
hoi wat een verhaal ik heb zelf in 1969 net voor mijn 19 jaar een dochter gekregen daar werd door mijn ouders noch de ouders van mijn man moeilijk over gedaan, er werd alleen gezegd dat het een hele verantwoording was. en we zijn er voor gegaan daarna nog 3 dochters gekregen en ik kan zeggen dat we een goede band hebben met onze dochters en dat we onze zaakjes toch aardig goed voor elkaar hebben ook al waren we zo jong getrouwd en een hele grote verantwoording hadden. groetjes leny vd bund- peters
 
Asieh
14 aug 12:39
Wat een ontzettend mooie blog. Ik heb veel benerdowing dat je deze gevoelens zo goed op papier hebt kunnen zetten!Veel liefs, een trotse zus
 

Freya biedt nieuws, achtergrond-informatie, ervaringsverhalen en contact over vruchtbaarheid, problemen met zwanger worden en ongewilde kinderloosheid. Freya is een landelijke en onafhankelijke vereniging met ruim 3.000 leden. Informatieverstrekking, lotgenotencontact en belangenbehartiging zijn de drie sleutelwoorden van de dienstverlening van Freya.Voor meer informatie: www.freya.nl.

Fiom verleent hulp en biedt informatie aan mensen die vragen of problemen hebben op het gebied van een onbedoelde zwangerschap. Ook helpt de Fiom bij het verwerken van zwangerschapsverlies en ongewenste kinderloosheid, biedt adoptienazorg en doet (inter)nationale zoekacties naar familieleden. Meer informatie vindt u op www.fiom.nl.

Ga nu naar de website van Erfgoed Brabant
 
X