Video: Iris

Iris uit Eindhoven raakt op haar 19e ongepland zwanger. Zij kiest er bewust voor om de zwangerschap te voldragen en haar dochtertje Tyara alleen groot te brengen.

Video's


Video's

Achtergrondinformatie

Reacties

Er zijn al 3 reacties

Francesco deLacombe
05 jan 12:32
Ik heb de uitzending gezien , Ik vind het zo knap van Iris dat zij nu al de verantwoording voor dat kind neemt. Ik hoop dat ze een goede toekomst tegemoet gaat.
Iris ziet er bovendien erg leuk uit moet ik zeggen.
Succes Iris

gr
Francesco
 
Bert en Julia
06 jan 18:52
Hoi Iris en Tyara,

Wij zagen jullie opeens voorbij komen en hebben genoten van de uitzending. We zijn heel trots op jou en we hopen je snel weer te zien met Tyara...

Liefs Bert en Julia
 
peter krijns
08 jan 13:33
hoi ik heb je uitzending gezien
ik hoop dat het heel goed gaat met jou en je kindje

als der wat is dat ik kan helpen verder ,neem dan contact op met me
peterkrijns@hotmail.nl

gr en fijne dagen
xxx
peter krijns
 

Freya biedt nieuws, achtergrond-informatie, ervaringsverhalen en contact over vruchtbaarheid, problemen met zwanger worden en ongewilde kinderloosheid. Freya is een landelijke en onafhankelijke vereniging met ruim 3.000 leden. Informatieverstrekking, lotgenotencontact en belangenbehartiging zijn de drie sleutelwoorden van de dienstverlening van Freya.Voor meer informatie: www.freya.nl.

Fiom verleent hulp en biedt informatie aan mensen die vragen of problemen hebben op het gebied van een onbedoelde zwangerschap. Ook helpt de Fiom bij het verwerken van zwangerschapsverlies en ongewenste kinderloosheid, biedt adoptienazorg en doet (inter)nationale zoekacties naar familieleden. Meer informatie vindt u op www.fiom.nl.

Ga nu naar de website van Erfgoed Brabant
 
X